Toppmeny


Personliga textilier

Allt fler kunder efterfrågar unika, personliga textilier av högsta kvalité med egen brodyr eller monogram. Det kan vara vackra linneservetter, dukar eller örngott med monogram, handdukar med namn, monogram eller brodyr. Med en vacker brodyr eller med ett elegant monogram höjer du direkt textilens värde.

Ekelund Interiör erbjuder ett unikt utbud av personliga textilier. Till oss kommer kunder som letar efter det välarbetade och unika – det som inte finns överallt. Vi önskar ge våra kunder stor valfrihet och möjlighet att sätta sin egen prägel på textilierna då vi erbjuder olika färger, tillval, broderier och monogram som ni väljer emellan. Vi har också många trevliga barnmotiv som blir perfekta presenter till den som just fått barn eller till dop/namngivningscermonin. Våra utsökt handarbetade produkter är en glädje att själv ha, att få eller tacksamma att ge bort.

Vi samarbetar enbart med välkända varumärken som till exempel Klässbols Linneväveri och Växbo Lin för att erbjuda unika, personliga textilier av högsta kvalitet och som samtidigt tillvaratar viktiga miljövärden. Genom att köpa textilier som är miljömärkta med Bra Miljöval gör du samtidigt en viktig miljöinsats.

Alla våra produkter och broderier görs i Sverige i egen ateljé.

Örngott 2 storlekarBroderad HanddukÖrngott 2 storlekar